Wat fijn dat u een kijkje neemt op de website van onze school!

Een basisschool kiezen voor uw kind(eren) is voor elke ouder een belangrijke beslissing. Ieder kind volgt immers minstens acht jaar basisonderwijs. Ouders gaan dan ook vaak weloverwogen te werk. Er zijn ook verschillen tussen scholen. In sfeer, visie, de onderwijskundige aanpak en de manier van omgang met kinderen en ouders.
Wij willen u graag helpen een weloverwogen keuze te maken. 
 
Een rondleiding: kom de sfeer proeven!
Om een goed beeld van onze school te krijgen, bent u van harte welkom om de sfeer te komen proeven. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur Patrick Nieskens. Hij beantwoordt uw vragen en leidt u en uw kind rond tijdens schooltijd. U ziet hoe de kinderen aan het werk zijn en u krijgt een goede indruk van de sfeer op onze school.
 
Afspraak maken
Onze directeur, Patrick Nieskens, is bereikbaar via het algemene nummer van de school (077-3260724) of stuur een e-mail.

Informatiefolder
In onderstaande informatiefolder krijgt u een beeld van wie wij zijn en waar we voor staan. Klik op de afbeelding om de informatiefolder te openen.


Scholen op de kaart
Als school presenteren wij ons op www.scholenopdekaart.nl, zodat iedereen inzicht kan krijgen in de school, het onderwijs, de kwaliteit, maar ook de resultaten. Dit overzicht kan helpen bij het kiezen van een goede en geschikte school voor uw kind.
U vindt de informatie over Het Maasveld hier.

U bent van harte welkom!

Social Media

Contact gegevens

Beekpunge 57 5931 DP Tegelen 077-3260724 info@maasveld.akkoord-po.nl
Inloggen op Isy-schoolnieuws